Papierband

Het papierband leveren we vanaf 1200 meter en is leverbaar in de breedtes 20, 25, 33 en 50 mm. Het papier is van een 60 grams kwaliteit. We bedrukken 100% gerecycled bruin kraft maar ook 2 de kleuren antraciet, lime groen en wit. Deze laatste hebben een FSC keurmerk. Het lint wordt veel gebruikt in de bloemisterij, maar ook als zeep wikkel of product wikkel. Met name de branche waarin “eco” en “natuurlijk” in een hoog vaandel staan komt het papierband veel voor.

Wij bedrukken dit lint in de volgende breedtes: 20 mm – 25 mm – 33 mm en 50 mm. Minimale afname is 1200 meter.

Kleurenkaart:

Bruin kaft

Mat grijs

Mat lime

Uw eigen design

We beschikken over een eigen DTP-afdeling, die u ontwerpen en ideeën kan uitwerken tot een bedrukt lint. Op deze manier helpen we u graag naar het gewenste resultaat.

Papierband leveren we ook met leuke teksten voor verjaardag, geboorte en vele andere wensen. U vindt dit assortiment in de webshop

Zo leveren we bruin kraft papier met de authentieke lijnen, waardoor het geheel een natuurlijke uitstraling krijgt. Tevens hebben we gekleurd papier, zoals mat lime en mat grijs.

Papierband geeft een rustige maar vooral natuurlijke uitstraling. U creëert het gevoel van begaan zijn met uw omgeving. Bovendien wordt papierband meestal geproduceerd vanuit gerecycled papier. Dat is dan ook al een belangrijke reden om te kiezen voor papierband. Anderzijds mag u er van uitgaan dat de ontvanger het papierband op juiste wijze weer afvoert waardoor het papierband wederom wordt gerecycled. Zo draagt u een steentje bij aan verantwoord verpakken.