Spaarkaarten

U bent op zoek naar een echte klanten binder, dan is een spaarkaart altijd een succes. We maken de spaarkaart met uw eigen logo en voorwaarden.

Uw eigen design

Spaarkaarten of klantenkaarten kunt u bij Mini-Art aanleveren in uw eigen design of wij zorgen voor een fraaie opmaak. Wanneer u niet zoveel handigheid heeft bijvoorbeeld of weinig kennis van DTP, dan verzorgen wij graag uw complete opmaak.

Enkele voorbeelden:

Verschillende afmetingen

U kunt de spaarkaart in verschillende formaten ontvangen. Onze visie is wel dat deze altijd gemakkelijk terug te vouwen is naar een bankpas formaat, zodat uw klant de spaarkaart altijd bij zich heeft.

Stempel en stickers

We verzorgen ook stempels of etiketjes voor de spaarkaart, dit kan met uw logo of iets anders unieks wat niet gemakkelijk is na te maken.

Topkwaliteit met een voordelige prijs

Tot slot zijn we intussen ook zo sterk dat we grote volumes produceren, waardoor uw kostprijs naar beneden gaat. Dat wil zeggen dat we niet alleen kwaliteit leveren, maar ook scherp in prijs zijn. Behalve kwaliteit kunnen we ons voorstellen dat u met spoed uw spaarkaarten geleverd moet hebben. Geen probleem voor ons.

Etiketten nodig?

Wist u dat we ook een eigen etikettendrukkerij hebben waar we duizenden soorten en varianten aan etiketten aanbieden? Bekijk ook eens rustig onze etiketten.