Labels

Bent u zoek naar een fraai label voor bijvoorbeeld als kadolabel, geboortelabel of wilt u producten voorzien van een gaaf label. Bij Mini-Art is alles erop gericht u te voorzien in uw wensen als het gaat om labels & tags.

Op grond van jarenlange kennis en ervaring weten we bij Mini-Art nagenoeg elke wens om te zetten in persoonlijke en unieke labels.

Tags

U bent op zoek naar een stoer label of juist een zakelijk label. Wanneer u bijvoorbeeld een serie producten wilt voorzien van labels, dan is Mini-Art uw partner. Als geen andere produceren we labels & tags in verschillende materialen en designs.

Enkele voorbeelden:

We maken labels in verschillende maten, kleuren en materiaalsoorten. Daarmee maken we het labels geschikt voor elk product. U kunt een label in full colour ontvangen, maar ook zwart wit. Alles is nagenoeg mogelijk niet alleen omdat we al jarenlang bestaan maar ook omdat we een eigen DTP en productieafdeling hebben.

Labels & tags in alle soorten en maten

Een label voegt u toe aan gave producten. Tevens kunt u labels krijgen in luxe vorm of een basic vorm. Zo is een label vaak aanvullend aan uw product. Wanneer een label dan ook nog eens een professionele indruk heeft die past bij het product, uw winkel of bedrijf, dan bent u helemaal geslaagd in uw opzet.

Uw eigen design

Labels & tags kunt u bij Mini-Art aanleveren in uw eigen design of wij zorgen voor een fraaie opmaak. Wanneer u niet zoveel handigheid heeft bijvoorbeeld of weinig kennis van DTP, dan verzorgen wij graag uw complete opmaak.

Verschillende afmetingen

Verder kunt u afmetingen in verschillende formaten ontvangen. Wat te denken van een papieren of houten label. Of bijvoorbeeld u wilt een label ontvangen gemaakt van forex. Zoals gezegd zijn we van alle markten thuis. We helpen u graag met een goed advies en komen altijd tot een goed eindresultaat.

Groot aanbod labels & tags

Ter illustratie hebben we bij Mini-Art een groot aanbod aan mogelijkheden, maten en papiersoorten voor labels & tags. Zo kunt u een label voorzien van mooie spreuken of gezegdes. Maar wat te denken van een speciaal effect op uw label tijdens de kerstdagen. Een groot aanbod aan standaard labels; blanco, kraft, maar ook Manilla labels, vindt u ook in onze webshop.

Topkwaliteit met een voordelige prijs

Tot slot zijn we intussen ook zo sterk dat we grote volumes produceren, waardoor uw kostprijs naar beneden gaat. Dat wil zeggen dat we niet alleen kwaliteit leveren, maar ook scherp in prijs zijn. Behalve kwaliteit kunnen we ons voorstellen dat u met spoed uw labels & tags geleverd moet hebben. Geen probleem voor ons. Neem even contact op als u met spoed uw labels & tags geleverd wilt hebben. In

Etiketten nodig?

Wist u dat we ook een eigen etikettendrukkerij hebben waar we duizenden soorten en varianten aan etiketten aanbieden? Bekijk ook eens rustig onze etiketten.