Uw eigen design

Kadobonnen kunt u bij Mini-Art bestellen in uw eigen design. Heeft u een logo of een mooie foto, dan zorgen wij voor een fraaie opmaak.

U kunt een kadobon in full colour ontvangen, maar ook zwart wit. Alles is nagenoeg mogelijk niet alleen omdat we al jarenlang bestaan maar ook omdat we een eigen DTP en productieafdeling hebben.

Kadobonnen in alle soorten en maten

U kunt kadobonnen aanbieden in leuk kadobon tasje of passend doosje. Wanneer een kadobon dan ook nog eens een professionele indruk heeft die past bij uw winkel of bedrijf, dan bent u helemaal geslaagd in uw opzet.

Enkele voorbeelden:

Verschillende afmetingen

Verder kunt u afmetingen in verschillende formaten ontvangen. Wat te denken van een vierkante of ronde kadobon. Of bijvoorbeeld u wilt een gelabelde kadobon aanbieden aan uw relaties. Zoals gezegd zijn we van alle markten thuis. We helpen u graag met een goed advies en komen altijd tot een goed eindresultaat.

Groot aanbod kadobonnen

Ter illustratie hebben we bij Mini-Art een groot aanbod aan mogelijkheden, maten en papiersoorten voor kadobonnen. Zo kunt u een kadobon voorzien van glans of een matte opdruk. Maar wat te denken van een speciaal effect op uw kadobon. We kunnen de kadobon voorzien van een dubbele nummering en een controle strook, zo heeft u altijd zicht of de kadobon al is ingeleverd.

In onze webshop treft u een ruime keuze standaard kadobonnen aan. Zowel kadobonnen in verschillende maten, kleuren, materiaalsoorten treft u aan, als ook chique of duurzame soorten kadobonnen aan. Voor elke uitstraling hebben we bij Mini-Art een prachtig aanbod aan kadobonnen.

Topkwaliteit met een voordelige prijs

Tot slot zijn we intussen ook zo sterk dat we grote volumes produceren, waardoor uw kostprijs naar beneden gaat. Dat wil zeggen dat we niet alleen kwaliteit leveren, maar ook scherp in prijs zijn. Behalve kwaliteit kunnen we ons voorstellen dat u met spoed uw kadonnen geleverd moet hebben. Geen probleem voor ons. Neem even contact op als u met spoed uw kadobonnen geleverd wilt hebben.

Etiketten nodig?

Wist u dat we ook een eigen etikettendrukkerij hebben waar we duizenden soorten en varianten aan etiketten aanbieden? Bekijk ook eens rustig onze etiketten.